Våra tjänster

Vi är ett företag som jobbar med allt-i-allo lösningar. Vår huvudsyssla är fönsterputsning och städ, men vi hjälper mer än gärna till med andra enklare sysslor i hemmet. Vi gör det mesta för att underlätta våra kunder i deras vardag, om det så gäller lampbyten eller källsortering av sopor. Du säger vad du vill ha hjälp med – vi löser det! 

 

Städservice

Med en lång erfarenhet har vi kunskap om det mesta från hushållsstädning till bland annat butiks- och trappstädning, men även större projekt såsom bygg- och flyttstäd. Vi kan även utföra golvvård med allt från rengöring till polish och polering. 

Vaktmästeri

Vi har möjlighet att kombinera våra städtjänster med olika vaktmästarsysslor. Vi har även en ambulerande vaktmästare som kan beställas utefter behov. Denne utför enbart enskilda tjänster. Kontakta oss så berättar vi gäran mer om detta.

Ambulerande vaktmästare

Om du är i behov av specifika vaktmästartjänster kan vår ambulerande vaktmästare hjälpa dig. Ärenden, inköp, reparationer, monteringar samt demonteringar är några av de sysslor som vaktmästaren kan hjälpa er med.

Fönsterputsning

Vi är specialister på fönsterputsning och kan hjälpa dig med detta oavsett om du bor i en villa eller lägenhet. Vi erbjuder även denna tjänst till kunder inom företag. Hör av dig till oss så hittar vi alltid en lösning som passar dig.

Daglig vaktmästeri

De dagliga sysslorna som vår personal kan hjälpa er med innefattar bland annat: posthantering, lampbyten, blomskötsel och källsortering. Om du har några frågor eller funderingar gällande detta är du mycket välkommen att ringa eller maila till oss.

Övriga tjänster

Det finns inte mycket som vi på Fönsterputsar'n inte kan hjälpa er med. Utöver de redan nämnda  tjänsterna kan vi även titta till sommarhus och hålla med hamnskötsel. Om du har några frågor rörande våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss! 

© Copyright 2019, Fönsterputsarn i Fjällbacka