Om oss

Med över 15 års erfarenhet inom städbranschen bestämde sig Daniel Nilsson under 2008 för att starta firman Fönsterputsar'n. Verksamheten grundades i en idé om hur man på ett enkelt sätt kan hjälpa folk i vardagen och resulterade i en helhetslösning där kundens förfrågan är av största vikt. Med service, diskretion och noggrannhet som ledord finns det inte mycket som vi på Fönsterputsar'n inte kan göra för dig! 

 

Som 16-åring bestämde sig Daniel Nilsson för att följa i sin pappas och farbrors fotspår och började jobba på en städfirma. Denna långa och betydande yrkesväg har lett till en mycket god kunskap om det allra mesta inom yrkesområdet.

Snabbt utvecklades städfirman Fönsterputsar'n till en allt-i-allo tjänst, vars syfte är att underlätta för sina kunder i sitt vardagsliv, oavsett om det gäller reparationer eller en liten pratstund.  

Genom att anställa Fönsterputsar'n är du garanterad ett noggrant utfört arbete, precis som du vill ha det. Med en kunnig och serviceinriktad personal kan du alltid räkna med att våra tjänster är trygga och diskreta.

 
    


 

© Copyright 2019, Fönsterputsarn i Fjällbacka